KURS OG SMAKINGER

Pizza på stekespade

ØLSMAKING OG PIZZA

Hva sier du til en kveld med guidet ølsmaking som avsluttes med en pizza? «MaHoYe»-smakingen tar utgangspunkt i MALT, HOPS (humle) og YEAST (gjær), som er hovedingrediensene i all øl. Enkel smaking for alle som bare ønsker å lære litt mer om øl. Etter smakingen serveres napoliansk pizza. Full planke øl + Pizza: 695,- per…

Les videre
Full planke med ølglass og skinker

FULL PLANKE MED OST OG ØL

Dette er en smaking vi tilbyr grupper på over 15 personer ved forhåndsbooking. Varighet: 1 time og 30 minutter / Pris: 785 kr. En guidet smaking med introduksjon av bryggeprosessen og presentasjon av 6 øl brygget på Ringnes Brygghus, servert med ost- og skinkeplanke og tilhørende brød. Overraskende kombinasjoner som kan få alle til å…

Les videre
Mahoye planke

HALV PLANKE MED OST OG ØL

Dette er en smaking vi tilbyr grupper på over 15 personer ved forhåndsbooking. Varighet: 1 time og 15 minutter / Pris: 475 kr. «MaHoYe»-smakingen tar utgangspunkt i MALT, HOPS (humle) og YEAST (gjær), som er hovedingrediensene i all øl. Enkel smaking for alle som bare ønsker å lære litt mer om øl. Inkluderer: En guidet…

Les videre
Fyrhuset i gamle Ringnes Bryggeri

PÅ TUR MED KULTUR

Drop in hver lørdag kl 17.00. Varighet: 2 timer og 30 minutter /Pris: 750 kr. «På tur med kultur» – Historisk vandring på Ringnes med smaking. Vi tar dere med på fortellingen om våre gründere og avslutter med en smakning på ved det det gamle meskefilteret. For alle som liker Oslohistorie blandet med øl. Inkluderer:…

Les videre
Hans Tryggvason - Daglig leder, Ringnes Brygghus

KURS

Våre ølverter holder også kurs på forespørsel. Vi har flotte lokaler tilpasset ølkurs både på Ringens Brygghus og i den gamle Festsalen. Ta kontakt så skal vi finne frem til et spennende kurs.

Les videre
Med øl i tankene

MED ØL I TANKENE

– Et kompetanseprogram for bransjen I 2016 lanserte Ringnes kompetanseprogrammet «Med øl i tankene» for kunder og egne ansatte. Målet er å bidra til en enda bedre og mer ansvarlig ølkultur i Norge, gjennom å øke  kunnskapen om øl, ølstiler, servering av øl og øl til mat. Kursene har flere nivåer, med varighet fra én…

Les videre