LOYD PETTERSEN

ØLVERT

Loyd har lang erfaring fra utelivsbransjen i Oslo. Siden tidlig i hans karriere har han hatt en stor interesse for øl. Med hans lange bransje-erfaring og hans øl- og matinteresse, er det alltid spennende å høre på når han holder smakinger. Favoritt øl- og matkombinasjon er kjøtt og mørkt hveteøl.

EIRIK TRONDSEN

ØLVERT

Utdannet øl-sommelier fra Beverage Academy i 2012 og har tidligere jobbet på Christiandssand Brygghus og Patricks i Kristiansand, og Håndtverkerstuene i Oslo. Lars Amundsen (Qvart Ølkompani) var den som inspirerte og motiverte han til å virkelig satse på øl. Hans favorittstil er flamsk Red Ale.

MARIA KOPLAND

ØLVERT

Maria har flere års erfaring i bransjen og tok øl-sommelier utdanningen fra Beverage Academy i 2015. Hun har siden jobbet på blant annet Håndtverkerstuene og flere øl-barer og bryggeri-puber både i Oslo og i Australia. Favoritt stilen hennes er all øl, men spesielt belgisk sur-øl og amerikanske stouts.

MAGNUS HOUMAN

KJØKKENSJEF

Magnus Houman er en ung kokk fra Danmark, han har tidligere jobbet for blant annet grunnleggerne av Noma og Northern food hall i København. Han spesialiserer seg i smørbrød og elsker å finne nye spennende kombinasjoner som passer bra med øl. Som ekte dansk er hans favoritt en kald Tuborg classic på en varm sommerdag.

PETTER G. KARLSEN

NESTLEDER OG ØLVERT

Petter startet sin øl-karriere som hjemmebrygger i 1999. Han studerte historie på universitetet og valgte industrialiseringen av bryggeri industrien som sin masteroppgave. Han fikk senere jobb på Ringnes Ølsenter, og har nå jobbet der i over 10 år som øl-vert og daglig leder. Hans favorittøl er Amerikanske steam beer og maltdrevne øl.

LARS FOLVEN

BRYGGER OG ØLVERT

Lars Folven har studerte kjemi på UiO sammen med Øyvind, og har flere år med hjemmebrygging bak seg. Han har jobbet på Ringnes Ølsenter som ølvert i flere år og gått i opplæring som brygger på bryggeriet i Gjelleråsen. Hans favoritter å brygge er sin egen huspils og bokkøl til sin far.

ØYVIND LANGÅRD

BRYGGMESTER

Øyvind er en ung mann fra Fredrikstad med master i kjemi fra UiO. Han har flere hundre brygg bak seg før Ringnes Brygghus. Inspirasjonen til bryggene finner han på sine utallige reiser med sin kone, eller med sine katter. Øyvinds visjon for RB er nye venner og vitenskapelig nysgjerrighet. Hans favorittøl er all øl som er balansert, feilfri og fersk.

HANS TRYGGVASON

DAGLIG LEDER

Hans Tryggvason er en islending vokst opp i Sverige og Norge. Han var den første til å vinne prisen “International Beer Sommelier of the Year” fra BII Beer Academy. Med foredrag som “Øl til folket”, MaHoYe-analysen og arrangementer som Bryggeribråk jobber han hver dag for å spre kunnskapen om mat og øl til hele det nordiske folk.