Øyvind Langgård - Bryggmester

VÅR BRYGGMESTER

Øyvind hadde startet litt å brygge hjemme før han begynte å jobbe for Ringnes Ølsenter i 2013. Han jobbet der samtidig som han jobbet i en butikk for hjemmebrygging. Der hadde de ukentlige brygge-dager, som førte til at han fikk en utvidet erfaring og interesse innen hjemme brygging og han startet derfor å brygge jevnlig. Samtidig som dette tok han en master i kjemi på UiO, der møtte han Lars som også studerte kjemi.

Lars fikk jobb på Ringnes Ølsenter med Øyvind og de begynte å brygge sesongbaserte øl sammen hjemme. Da Øyvind ble tilbudt jobben som bryggerimester på Ringnes Brygghus var det et naturlig valg å ta med seg Lars og de har begge fått praktisk opplæring på bryggeriet på Gjelleråsen. De har flere hundre brygg bak seg, og sammen har de en imponerende bred teknisk og praktisk kunnskap innen brygging, noe som kommer tydelig frem i ølen deres. Balanse, råvarer, renslighet og kvalitet er noe av det som står i fokus for våre bryggere.

Om Ringnes Brygghus

Ringnes Brygghus skal være et sted hvor du, uavhengig av kunnskapsnivå, kan lære mer om ølkultur, bryggtradisjoner og varianter av øl. Vi har tatt som mål å skape Oslos hyggeligste møteplass for alle som er glade i eller nysgjerrige på godt øl. Her vil det bli servert både nyutviklede øl fra vårt nye mikrobryggeri og klassiske Ringnes-varianter.