Julebord i høytidelig atmosfære!

Ringnes Festsal er en kulturskatt midt på Grünerløkka. Vi serverer tradisjonell julemat som en 3-retters middag eller julebuffet. For å komme i riktig julestemning tar våre flinke ølverter dere gjennom juleølets historie under middagen.

Les mer om dette >

Alternativt julebord

Vi legger til rette for julebord utenom det helt vanlige. Start med en guidet smaking med en av våre ølverter. Få servert Full planke med smørbrød toppet med julens smaker. Til dette serverer vi en full planke med øl, med noen utvalgte juleøl. En underholdende og smakfull opplevelse. Passer for grupper opp til 30 personer.

Kontakt oss >

Historiske bryllupslokaler i sentrum

I Ringnes Festsal har vi holdt mange bryllupsfester. Dette er en gjemt perle midt på sentrale Grünerløkka. Festsalen gir en flott ærverdig ramme rundt en viktig dag. Ta kontakt med oss, så skal vi sammen utforme din drømmedag. Ringnes Festsal kan ta opp mot 80 bryllupsgjester

Kontakt oss >

Samles dagen før dagen på Ringnes Brygghus? 

Ringnes Brygghus er et perfekt sted å samles til uformell mingling dagen før bryllupet. Vi tilbyr ølsmaking, omvisning i bryggeriet og små og store buffeter. Få et eget avskjermet område med storskjerm og mikrofoner til flaue taler og slideshow. Passer til grupper opp til 70 personer.

Kontakt oss >

Utdrikningslag med ølsmaking og maltkast?

Kjenner du en som skal giftes bort? Vi har en perfekt pakke til den utkårede og gjengen: Start med en ølsmaking og avslutt med en maltkast-turnering før man tar turen videre ut på annet sprell. Vi tilbyr også omvisning i bryggeriet for de ekstra interesserte. Passer til grupper opp til 30 personer.

Kontakt oss >

Jubileumsfest i ærverdige omgivelser 

Ringnes Festsal er et selskapslokale de store anledninger. Noen som fyller rundt tall, eller en doktorgrad som skal feires? Vi tilpasser selskap etter ditt ønske, så ta kontakt for en befaring. Festsalen passer til større grupper fra 30 opp til 80 personer.

Kontakt oss >

Konferanser og Styremøter 

Vi har moderne lokaler med storskjermer og godt lydanlegg i Ringnes Brygghus, og ærverdige lokaler i Ringens Festsal for viktige styremøter og middager.

Kontakt oss >