Humleprøven maleri

HUMLEPRØVEN #2

I Festsalen henger det et maleri av Erik Werenskiold fra 1893. Maleriet heter Humleprøven og viser brødrene Ringnes som inspiserer et parti med humle. I våre dager er det en evig konkurranse om å finne nye spennende humler til stadig kraftigere og kraftigere humlet øl. I dette ølet ønsker vi å vise frem egenskapene og kvalitetene til forskjellige humletyper ved å fremheve dem i en IPA. Ølet skal ikke være et SMaSH-øl (Single Malt and Single Hop). Kan ha, men trenger ikke, ha samme base hver gang. Skal kunne være variasjoner over IPA/NEPA /NEIPA, single hop & multi-hop.

I andre runde av Humleprøven ønsker vi å vise frem hva som rører seg i trend-bildet. NEIPA har på kort tid blitt svært populær, og utmerker seg ved å ha rikt preg av tropisk humle i nesen, men er ikke så bitter som annen IPA

Om Ringnes Brygghus

Ringnes Brygghus skal være et sted hvor du, uavhengig av kunnskapsnivå, kan lære mer om ølkultur, bryggtradisjoner og varianter av øl. Vi har tatt som mål å skape Oslos hyggeligste møteplass for alle som er glade i eller nysgjerrige på godt øl. Her vil det bli servert både nyutviklede øl fra vårt nye mikrobryggeri og klassiske Ringnes-varianter.