Villa Biermann _Amund-familie

BIERMANNS HAGE #1

Mellom Thorvald Meyersgate og Toftes gate, på oversiden av Ringnes Bryggeri, går det en liten koselig gate som heter Biermannsgate. I denne gaten ligger gamle Villa Biermann hvor bryggerimester Amund Ringnes bodde med sin familie. (Kone Laurea og deres 6 barn)

Den tiden Amund ikke brukte i bryggeriet antar vi at han brukte i hagen og fikk inspirasjon til nye brygg. Amund Ringnes var en svært nysgjerrig sjel og opptatt av vitenskap og teknologi. Vi er sikre på at Amund Ringnes hadde blitt gledelig overrasket over vitenskapen som gjør at vi kan brygge det vi kaller Biermannshage. Dette skal være en serie moderne surøl (Kettel sours) som vi smakssetter med frukt eller bær. Ved å rusle nedover Biermannsgate og dagdrømme har vi nettopp funnet inspirasjon til dette ølet.

Om Ringnes Brygghus

Ringnes Brygghus skal være et sted hvor du, uavhengig av kunnskapsnivå, kan lære mer om ølkultur, bryggtradisjoner og varianter av øl. Vi har tatt som mål å skape Oslos hyggeligste møteplass for alle som er glade i eller nysgjerrige på godt øl. Her vil det bli servert både nyutviklede øl fra vårt nye mikrobryggeri og klassiske Ringnes-varianter.